Afgelopen tien jaar verzorgde ik voor aanbieders kinderopvang en onderwijs èn voor diverse congres-aanbieders enkele honderden gastlessen en lezingen. Met ontzettend veel plezier en naar tevredenheid van de opdrachtgevers.

Vanaf schooljaar 2023-2024 zal ik helaas weinig tot geen boekingen aannemen, ik ga meer vrij nemen èn er staan boeken op stapel. Alleen voor uitzonderlijke gelegenheden èn aanvragen voor de maanden januari, februari tot half maart maak ik een uitzondering. Neem als je blieft contact op per mail voor vragen.

Breinlezing bij GOO, opvang en onderwijs ’23

Breinlezing Dynamo, Amsterdam ’23

Kennis, herkenbaarheid, beroepsontwikkeling. #breinfeiten #jonge kind #kinderopvang #kleuteronderwijs #breinboeken

 

Mail info@betsyvandegrift.nl voor meer informatie of leg uw ‘vraag op maat’ aan mij voor.